MO17-1 speelt beste wedstrijd van het seizoen maar verliest in de slotfase alsnog de wedstrijd

SKV MO17-1

1 - 2

Victoria Boys MO17-1

1e klasse 3

4 november 2017 13:00

Op deze mooi dag in november moesten de meiden het opnemen tegen Victoria Boys uit Apeldoorn. Dit team stond bovenaan met een doelsaldo van 30 – 0. Vandaag werd er gespeeld op het B veld en de vader van Fennie heeft de wedstrijd opgenomen. Helaas zijn de beelden van de 1e helft niet helemaal goed gelukt maar de 2e helft is wel opgenomen. Wij zullen de wedstrijd nog een keer terug kijken. Vandaag waren Teuta en Mees afwezig. Isis van de JO15-1 deed met ons mee.

MO17-1 begon uitstekend aan de wedstrijd. Het veld werd goed breed gehouden en Victoria had de 1e helft moeite om onze meiden af te stoppen. Na 10 minuten werd Romy diep gestuurd en zij scoorde de 1 – 0. Hierna vergaten wij de voorsprong uit te bouwen met kansen voor Sanne 1x op de lat en twee maal een schot in de korte hoek. Romee kon twee keer een vrije trap vanaf ongeveer 22 meter nemen maar de keeper kon redding brengen. Ondanks dat Victoria goed combineerde, had de MO17-1 de wedstrijd onder controle. Af en toe moest Mirjam (keeper) uit komen om de aanval onschadelijk te maken. Het middenveld moest wel erg veel werk verrichten maar dat gold ook voor de voor – en achterhoede. Met rust konden wij concluderen dat de MO17 de wedstrijd onder controle had en dat als wij zo bleven voetballen de punten in Wageningen zouden blijven.

De 2e helft was tot het einde erg spannend. Sanne schoot een paar minuten na rust de bal net over. Er werd door onze meiden veel strijd geleverd en voor elke meter gevochten. De meiden uit Apeldoorn gingen ook mee in de strijd zonder echt gevaarlijk te worden.
Ook wij kregen niet veel kansen meer. Uiteindelijk kon Victoria 10 minuten voor tijd de gelijkmaker maken door een verkeerde beslissing van onze laatste man en kort hierna kon een afstand schot niet door onze keepster worden gekeerd en stond het onterecht 1- 2.
Helaas lukte het de MO17 niet meer om langszij te komen en ging Victoria alsnog met de volle buit ermee vandoor.

De meiden hadden dit niet verdiend. Helaas blijft de pech de MO17 achtervolgen. Tegen alle teams die bovenaan staan werd goed gevoetbald maar wel elke keer nipt verloren. Zij horen absoluut niet op de 11e plaats te staan. Het zou ook fijn zijn om een vaste keeper op het doel te hebben waardoor veldspelers, die soms nooit gekeept hebben, op het doel moeten staan.

Na afloop trakteerde Bob de meiden op frietjes omdat de meiden hard hadden gewerkt en goed voetbal hadden laten zien.

De volgende wedstrijd is uit tegen Albatross aanvang wedstrijd om 14:00 uur In Ugchelen.