Toernooi commissie

De toernooicommissie bestaat momenteel uit Marieke de Lange, Mike Jacobs, John Janssen en Nic Langeveld. De toernooicommissie heeft twee hoofdtaken. Voor beide taken zijn wij te bereiken via toernooicommissie@skv-wageningen.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Het Paastoernooi en het Zoomtoernooi zullen in 2020 niet gehouden worden. Wij hopen jullie in 2021 als deelnemer te mogen verwelkomen.

1. Het coördineren van de organisatie van de SKV toernooien

  • 4v4 toernooi

Op maandag 13 april 2020 (2e Paasdag)  wordt de tweede editie van het 4v4 toernooi gehouden voor JO8, JO9, JO10 en JO11. Door het succes van vorig jaar wordt dit jaar ook de JO11 toegevoegd aan het programma. 4v4 is de ideale leerschool voor de jeugd en om dit te promoten is vanuit de Technische Commissie verzocht dit toernooi op de agenda te zetten. Er wordt gespeeld volgens de regels van het huidige pupillenvoetbal, dus met een vaste keeper, maar dan met iets kleinere velden.

Opgeven voor het 4v4 toernooi kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooicommissie@skv-wageningen.nl.

  • Zoomtoernooi

Op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 zal de vierde editie van het Zoomtoernooi plaatsvinden. Het Zoomtoernooi is in 2017 voor de eerste keer georganiseerd en is een klein, gezellig toernooi voor voor JO11, JO12 en JO13, waarbij plezier en sportiviteit voorop staat. Meer informatie over het Zoomtoernooi in deze flyer.

Opgeven voor het Zoomtoernooi kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooicommissie@skv-wageningen.nl.

  • VTT toernooi

Sinds een paar jaar organiseren we toernooien voor het 'voetbaltalententoernooi'. Dit jaar is SKV op zaterdag 13 juni gastheer voor de landelijke finale voor de JO12, waar ons JO12-1 team dus aan mee mag doen. Er worden 32 teams vanuit heel Nederland op De Zoom verwacht.

2. Het coördineren van de uittoernooien voor SKV jeugdteams

Dit kan een zaaltoernooi in de winterstop zijn, een voorbereidingstoernooi in augustus, of als afsluiting van het seizoen. Hierbij streven wij ernaar dat elk team 2 uittoernooien speelt.

Uitnodigingen voor toernooien sturen wij zo snel mogelijk door, met de volgende stappen:

  1. De toernooicommissie stuurt uitnodigingen voor toernooien door naar de betreffende teamouders.
  2. De keuze aan welk(e) toernooi(en) wordt meegedaan, maakt het team zelf.
  3. Het aanmelden voor een toernooi doet de teamouder, met de leeftijdscoördinator en toernooicommissie in de cc voor het overzicht.

Het overzicht van uitnodigingen voor uittoernooien, bijgewerkt tot en met half januari, kun je hier vinden.

Als je vragen hebt over bepaalde toernooien, of hulp nodig hebt bij het zoeken van een toernooi, dan kun je altijd contact met ons opnemen via toernooicommissie@skv-wageningen.nl.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!