Toernooi commissie

De toernooicommissie bestaat momenteel uit John Janssen, Mike Jacobs en Nic Langeveld. De toernooicommissie heeft twee hoofdtaken. Voor beide taken zijn wij te bereiken via toernooicommissie@skv-wageningen.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Na twee jaar zonder jeugdtoernooien kunnen in 2022 hopelijk het Paastoernooi en het Zoomtoernooi weer gehouden worden. Wij zien jullie graag als deelnemer op De Zoom.

1. Het coördineren van de organisatie van de SKV toernooien

  • 4v4 toernooi

Op maandag 18 april 2022 (2e Paasdag)  wordt de tweede editie van het 4v4 toernooi gehouden voor JO8, JO9, JO10 en JO11.  De 4v4 vorm is de ideale leerschool voor de jeugd. Er wordt gespeeld volgens de regels van het huidige pupillenvoetbal, dus met een vaste keeper, maar dan met iets kleinere velden.

Opgeven voor het 4v4 toernooi kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooicommissie@skv-wageningen.nl.

  • Zoomtoernooi

Op Hemelvaartsdag 26 mei 2022 zal de vierde editie van het Zoomtoernooi plaatsvinden. Het Zoomtoernooi is een klein, gezellig toernooi voor voor JO11, JO12 en JO13, waarbij plezier en sportiviteit voorop staat. Meer informatie over het Zoomtoernooi in deze flyer.

Opgeven voor het Zoomtoernooi kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooicommissie@skv-wageningen.nl.

  • VTT toernooi

Sinds enkele jaren organiseren we toernooien voor het 'voetbaltalententoernooi'. Dit jaar was SKV op zondag 20 juni gastheer voor de landelijke finale voor de JO12, waar ons JO12-1 team met succes aan mee heeft gedaan. Op zaterdag 13 november zijn we gastheer voor het districtkampioenschap JO13 en JO15 elite, met deelname van onze eigen JO13-1 en JO15-1 teams.

2. Het coördineren van de uittoernooien voor SKV jeugdteams

Dit kan een zaaltoernooi in de winterstop zijn, een voorbereidingstoernooi in augustus, of als afsluiting van het seizoen. Hierbij streven wij ernaar dat elk team 2 uittoernooien speelt.

Uitnodigingen voor toernooien sturen wij zo snel mogelijk door, met de volgende stappen:

  1. De toernooicommissie stuurt uitnodigingen voor toernooien door naar de betreffende teamouders.
  2. De keuze aan welk(e) toernooi(en) wordt meegedaan, maakt het team zelf.
  3. Het aanmelden voor een toernooi doet de teamouder, met de leeftijdscoördinator en toernooicommissie in de cc voor het overzicht.

Het overzicht van uitnodigingen voor uittoernooien, bijgewerkt tot en met half januari, kun je binnenkort hier vinden.

Als je vragen hebt over bepaalde toernooien, of hulp nodig hebt bij het zoeken van een toernooi, dan kun je altijd contact met ons opnemen via toernooicommissie@skv-wageningen.nl.

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!