MO17-1 wint met dubbele cijfers van Fortissimo MO17-1

Competitie

1e klasse 3

28 oktober 2017 14:15

Onbekend

Vandaag alweer onze 5e wedstrijd en wij zijn bijna op de helft van de na-jaarscompetitie. Vandaag weer problemen met een elftal op de been te krijgen. Romy (Hamstring), (Mirjam, hele week ziek geweest), Teuta (geblesseerd) en Romee (ziek). Uiteindelijk meldde vanmorgen Lianne zich ook af vanwege privé omstandigheden. Meiden van andere teams wilden of konden niet mee doen. Zo beleeft de MO17-1 net als vorig seizoen weer een valse start van het seizoen.

Romy deed uiteindelijk de hele wedstrijd mee en Mirjam is op het laatste moment toch maar gekomen en heeft een halve wedstrijd gekeept en gevoetbald. (klasse meiden)  Emma keepte de 2e helft.

Gelukkig speelden wij tegen een tegenstander die erg zwak was en zelfs met 10 spelers hadden wij van dit team wel gewonnen. MO17-1 begon vel aan de wedstrijd en binnen 20 minuten stond het 4 – 0. Hierna zakte het langzaam weg maar konden de meiden nog uitlopen naar 0 – 7.

De 2e helft was een kopie van de 1e helft alleen Fortissimo had een paar spelers ingebracht van een ander team waardoor de tegenstand iets groter werd. Toch liep de MO17-1 snel uit naar 0 – 13. De laatste 20 minuten gebeurde er niet veel meer.

Wat ik nog wel wil vermelden is dat de scheidrechter er alles aan gedaan heeft om het team van Fortissimo te helpen. De grensrechter deed ook mee en vlagde alles af waar het zeker geen buitenspel was. De meiden en de verslaggever begon dit te irriteren waardoor er soms “brandjes” geblust moesten worden. Tevens wil ik nog even vermelden dat de scheidrechter ook geen enkele keer in ons voordeel heeft gefloten en hier is geen woord van gelogen. Uiteraard moet je blij zijn met vrijwilligers maar wel met scheidsrechter die onpartijdig fluiten en weten hoe de spelregels gehanteerd moeten worden.

Volgende week spelen wij thuis tegen Victoria Boys aanvang 13:00 uur.