1 - 0

SKV JO11-4

Onder 11, JO11-4, 4e klasse 07

14 oktober 2017 10:15

Vanwege vakantieperikelen (Hazel en Matteo waren helaas afwezig) kon de JO11-4 niet op volle oorlogssterkte naar Wekerom vertrekken. Daar stond de wedstrijd tegen SDS JO11-2 op het programma. Eenmaal in Wekerom aangekomen waren alle ingrediënten (strakke grasmat voorzien van ochtenddauw en een lekker zonnetje) aanwezig voor een mooie pot voetbal.

Na een goede warming-up begon SKV voortvarend aan de wedstrijd. Met Aron in het doel, aanvoerder Aleks en Arjen als verdedigers, (s) loper Mats op het middenveld, Ravi en Joek als buitenspelers en Harm in de punt van de aanval speelde SKV een prima wedstrijd. Op sportpark De Beek had SKV in de eerste helft een veldoverwicht zonder tot grote kansen te komen. Helaas was vlak voor de rust de concentratie op het verdedigen even weg en daar maakte SDS dankbaar gebruik van. Uit een scrimmage maakten zij 1-0.  Dit was ook de ruststand.

In de rust kon de ploeg even uitrusten en op adem komen, want zonder wissels was het toch wel lastig en de eerste helft had bij de spelers veel energie gekost. Ook kon Aron zijn keeperstenue ruilen voor een blauw shirt met Ravi.

Na de rust gingen de jongens weer met goede moed het veld in en ze probeerden de gelijkmaker te maken. Met enorm veel strijdlust en passie knokten de spelers voor elkaar en voor elke meter. En door goed samenspel kreeg SKV inderdaad enkele gevaarlijke mogelijkheden, maar paal en de keeper stonden lelijk in de weg. Een (doel)punt was meer dan verdiend geweest, helaas werd er naar Wageningen teruggekeerd met een 1-0 verlies.

De jongens kunnen meer dan tevreden zijn over het getoonde veldspel en voor hun werklust. Er zijn genoeg kansen gecreëerd en eigenlijk hadden ze minimaal een punt aan deze wedstrijd moet overhouden. Vorige week hadden de spelers er de pest in na de nederlaag tegen Lunteren, maar in deze wedstrijd hebben de SKV’ers voldoende goede dingen laten zien. Hier moeten ze op voortborduren en dan komen de (doel)punten vanzelf.