Ongelukkig SKV JO11-4 wint wel de tweede helft

5 - 7

Lunteren JO11-2

Onder 11, JO11-4, 4e klasse 07

30 september 2017 8:30

Na de eclatante overwinning, vorige week werd er van DFS JO11-3 met 0-15 gewonnen, stond vandaag de eerste thuiswedstrijd tegen Lunteren JO11-2 op het programma.

SKV startte met Hazel als keeper, aanvoerder Mats en Aron achterin, Matteo als spelverdeler, Ravi
en Arjen aan de zijkanten en Joek in de spits. Harm en Aleks begonnen als wissel. Helaas kon coach Johan niet aanwezig zijn en dit was in het begin van de wedstrijd duidelijk te merken. De jongens hadden de slaap nog niet uit hun ogen en tegenstander Lunteren had de overhand.

Uit een mooie aanval scoorde Lunteren 0-1. Gelukkig kwamen de SKV’ers beter in de wedstrijd, jammer genoeg de keeper van Lunteren ook en die hield zijn doel na een paar fraaie aanvallen van SKV knap schoon.

Aan de andere kant had SKV pech dat de bal uit een corner via de kluts in het belandde (0-2) en dat Hazel bij een geweldige poeier van afstand net wat lengte tekort kwam 0-3. De spelers waren wat aangeslagen, maar eens was door een mooie combinatie tussen Arjen en Matteo en tekende de laatstgenoemde de 1-3 aan. Net toen SKV door wilde drukken was het Lunteren dat weer toeslag 1-4.

In de rust gaven de spelers zelf aan dat er beter samen gespeeld moest worden en dat ze elkaar
meer moesten helpen. En ook het vrijlopen en coachen kon beter.

Helaas was het Lunteren dat de tweede helft begon met het maken van een doelpunt 1-5.
Hierna was het SKV dat het initiatief naar zich toetrok. De gemaakte afspraken in de rust werden goed uitgevoerd en het was Joek die de 2-5 binnen schoot. Een ongelukkig moment van Aleks
zorgde ervoor dat Lunteren een 2-6 voorsprong nam.

De SKV’ers pepten elkaar op en met mooi combinatiespel kwamen ze terug in de wedstijd.
Joek maakte met 2 doelpunten zijn hattrick compleet 4-6.  De spelers geloofden er weer in en ze speelden vol op de aanval. De spelers van Lunteren hapten naar adem, maar uit een counter werd het toch 4-7. Het slotakkoord was voor Ravi die uit een geweldige aanval de 5-7 maakte. Jammer genoeg was dit ook meteen het einde van de wedstrijd. Als de wedstrijd nog even had geduurd dan had er wellicht meer ingezeten.

Volgende week hebben de spelers weer een kans om te laten zien dat ze gelijk vanaf het begin zo goed gaan voetballen zoals ze de tweede helft tegen Lunteren hebben gedaan. SKV JO11-4 speelt dan weer een thuiswedstrijd. Fortissimo JO11-2 is de tegenstander.