SKV JO11-2

Onder 11, JO11-2, 2e klasse 04

23 september 2017 10:00

SDV Barneveld JO11-2 - SKV JO11-2

Na een wisselvallend beker avontuur stond vandaag de competitie voor de deur met gelijk een sterke tegenstander: SDV Barneveld.Voordat de wedstrijd kon beginnen hielden we uit respect 1 minuut stilte voor een overleden vrijwilliger van SDVB.

Het fluitsignaal klonk en we konden beginnen aan de wedstrijd.

Ramin
    Sem                    Luuk                   - Tymo
                Floris                                 - Wouter
    Tiago                    Niels
                Simon

SKV kwam sterk uit de startblokken maar gaf Barneveld toch de gelegenheid om op goal te schieten. Gelukkig stond Ramin vandaag een wereldpartij te keepen en hield ons op de been.
Na 7 minuten nam SKV het heft in handen, het opbouwen via Sem en Luuk verliep vrijwel vlekkenloos! De acties op de flanken met Tiago, Niels en Simon waren om te genieten. Kortom, de supporters genoten langs de lijn!
Toch werd SDVB nog gevaarlijk uit corners, de jongens uit Barneveld waren gemiddeld 2 koppen groter...!

Na een aantal gevaarlijke aanvallen over en weer was er een ruststand van 0-0.

Dit gaf ons veel vertrouwen, we zijn beter aan de bal en hebben mooie aanvallen gehad! klonk het in de rust. Iedereen had het idee dat het doelpunt zou vallen, we moesten echter wel goed blijven opletten voor de tegenstoten van SDVB.

De scheids floot voor de 2e helft en SKV begon vroeg druk op de jongens van Barneveld te zetten met Tymo als diepe spits, hierdoor moest SDVB gedwongen de lange bal spelen die wij telkens wonnen.
Ongeveer 7 minuten voor tijd, een corner voor SDVB die goed verwerkt werd door Ramin. Niels krijgt de bal aangespeeld die vervolgens Simon helemaal vrij ziet staan. Hij stuurt Tymo weg die het sprintduel wint van de lange verdediger....

GOAAAL!

Tymo werkt met een sliding de bal achter de uitgekomen keeper van Barneveld. Wat een ontlading ontstond er op het veld! Maar we moesten nog 7 minuten voor het eind van de wedstrijd.

Dat is iets wat de coach van SDVB ook door had. Barneveld ging vol in de aanval met 3 aanvallers voorop!

Toch hield SKV knap de 0 en won het de wedstrijd met 0-1!

Een prima resultaat in een spannende wedstrijd.
Dit is de beste wedstrijd die we tot nu toe als team gespeeld hebben!

Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen Blauw Geel '55 JO11-2 op het programma!