Spannende wedstrijd SKV VR1 levert geen punten op.

Vrouwen, VR1, 3e klasse B

24 maart 2018 15:00

Scheidsrechter

L. Bregman

De vrouwen van SKV moesten aantreden tegen de periodekampioen Sporting '70. Het zou op voorhand een lastige wedstrijd worden tegen een goed voetballende ploeg.

Sporting '70 pakte vanaf het begin meteen het initiatief en voerde de druk op richting de SKV verdediging, SKV had hier prima de controle over. Het was daarom jammer dat door onoplettendheid in de SKV verdediging Sporting een vrije schietkans kreeg in het 16 meter gebied, 1-0 voor Sporting.  Voor SKV een signaal om er een schepje bovenop te doen. Met een goede druk op de bal kon SKV meer naar voren komen en werd er steeds beter gevoetbald. Sporting kreeg moeite met het spel van SKV. Het was daarom meer dan verdiend dat Jennifer na een goede steekpass van Stephanie met een fanatstische lob, van een meter of 30, over de keeper de 1-1 neerzette.  Dit was ook de ruststand.

SKV voelde dat er kansen lagen om punten te pakken en pakte de 2de helft het spel weer goed op. Net als in de eerste helft was er weer een rommelige situatie waaruit Sporting kon schieten en de bal onverwachts in het doel belande, 2-1 voor Sporting.  SKV moest risico's nemen waardoor Sporting meer ruimte kreeg. Een goede aanval van Sporting werd goed ingekopt, 3-1 voor Sporting. SKV kwam nog op 3-2 door een intikker van Iris Robbers uit een corner van Inge. Dit leverde nog een spannend einde op van de wedstrijd. Er was helaas te weinig tijd om 3-3- op het scorebord te krijgen.

De teleurstelling was groot door de nederlaag, maar het goede spel geeft voldoende vertrouwen naar de volgende wedstrijd tegen IJsselmeervogels (7 april).