Competitie

Vrouwen, VR1, 3e klasse B

10 maart 2018 15:00

Onbekend

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen Odysseus VR2 op het programma. We starten de wedstrijd goed, waardoor er wat kansen ontstaan. Maar ook Odysseus weet het onze verdediging soms knap lastig te maken. Het spel gaat op en neer. Doordat we goed drukken zetten op de verdediging kan Odysseus slecht uitverdedigen waardoor de bal bij Jennifer terecht komt. Jennifer levert hem snel in bij Iris Robbers, die wel raad weet met de bal en het net weet te vinden. Het lijkt alleen of we een beetje van slag raken door ons eigen doelpunt. Het loopt wat minder bij ons, waardoor Odysseus de gelijkmaker weet te maken. Hierdoor gaan we met een stand van 1-1 de rust in.

Al na een paar minuten weet Odysseus het net te vinden. Hierdoor moeten wij nu op zoek naar de gelijkmaker. Hoewel Odysseus een aantal gevaarlijke kansen creëert, lukt het ons toch om de gelijkmaker te maken. We zouden aan deze wedstrijd toch zeker een punt moeten overhouden, maar dat lukt ons helaas niet. Een kwartier voor tijd weet Odysseus nog de 3-2 te maken en dat komen wij helaas niet meer te boven.

Met z'n allen er hard voor gewerkt, maar geen punten aan dit duel overgehouden. Op naar volgende week waar we het thuis tegen Hercules op moeten nemen.