2 - 2

Domstad Majella VR1

Vrouwen, VR1, 3e klasse B

17 februari 2018 15:00

Deze zaterdag stond de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Om 15:00 uur werd er afgetrapt tegen de dames van Domstad Majella.

SKV begon goed waardoor ook de eerste kansen ontstonden. Helaas werden deze kansen niet afgemaakt. Na 20 minuten krijgen we het wat moeilijker. Door een aantal goede reddingen van Elvira en goed verdedigend werk van de gehele verdediging weten we de aanvallen van Domstad te pareren. Toch komen we op een achterstand te staan. Domstad Majella krijgt een corner waaruit gescoord wordt. SKV moet zich herpakken, want deze wedstrijd is nog zeker niet verloren.

In de tweede helft gaan de dames van SKV op zoek naar een doelpunt. Dat lukt al vrij snel. Jennifer weet Iris Robbers te vinden die vrij voor het doel komt te staan. Iris blijft rustig en weet het net te vinden. Met een stand van 1-1 gaan willen we nog meer. We komen steeds beter in ons spel waardoor er meer kansen ontstaan. Iris wordt weer alleen op het goal afgestuurd. Wederom blijft ze rustig, zet de keepster op het verkeerde been en scoort de 2-1. Nu is het zaak om stand te houden. Domstad geeft zich er nog niet over. Door een ongelukkige botsing krijgt Domstad 5 minuten voor tijd een vrije trap op een mooie plek. De spits van Domstad weet daar wel raad mee en krult hem mooi in de hoek. Flink balen voor de dames van SKV die op weg waren naar 3 punten.

Hoewel we het liefst natuurlijk de 3 punten op de Zoom hadden gehouden zijn we tevreden met een punt. Op naar volgende week, waar de wedstrijd tegen ZVV op ons wacht.