Jennifer Vermeer (vrije trap)
70'

Vrouwen, VR1, 3e klasse B

16 december 2017 15:00

De laatste wedstrijd van het eerste deel van de competitie moest gespeeld worden tegen Vreeswijk. Vreeswijk, de nummer 3 en ook nieuwkomer in de derde klasse.

Waar SKV de laatste wedstrijden last van had gebeurde tegen Vreeswijk wederom. Binnen 5 minuten stonden de vrouwen van SKV met 1-0 achter door niet alert genoeg te zijn direct na de aftrap. Het ging daarna gelijk op en SKV kwam steeds beter in de wedstrijd. Een vrije trap van Ilona vanaf de linkerkant werd mooi ingekopt bij de tweede paal door Jennifer, een unieke goal! SKV probeerde voor rust op voorsprong te komen, waar het Iris Robbers in eerste instantie niet lukte toen ze alleen op de keeper afging, lukt het 1 munuut voor rust wel. Iris tikte de bal, na een mooie assist van Jennifer, rustig langs de keeper in de rechterhoek.

Een spannende tweede helft waar het alle kanten op kon gaan, kreeg SKV de betere kansen doormiddels van Jennifer (vrij voor doel) en kopbal van Noortje. Het was wederom Jennifer die door een knappe vrije bal de 3-1 neerzetten. Vreeswijk kwam nog terug naar 3-2 door een penalty.

Een belangrijk overwinning, vlak voor de winterstop, waarmee de vrouwen van SKV het tweede deel van de cometitie met vertrouwen in kunnen gaan.

Foto's: Eric Schouwenberg