Competitie

Vrouwen, VR1, 3e klasse B

25 november 2017 12:45

Onbekend

Na een goede 2de helft vorige week tegen Delta Sport begonnen de vrouwen van SKV goed aan de wedstrijd. Er onstonden ook een paar goede kansen om op voorsprong te komen. Het was helaas Sporting die door een snelle omschakeling uit een counter op 1-0 kon komen. De 2-0 en 3-0 ontstond door slordig balverlies op het middelveld, waardoor SKV met de rust onnodig met 3-0 achter stonden.

De 2de helft begonnen de vrouwen van SKV goed, met ilona er gelukkig ook weer bij. Er was meer rust waardoor het voetbalspel ook beter werd. Dit werd halverwege de tweede helft omgezet in een doelpunt (3-1). SKV was een paar keer dicht bij de 3-2, maar het lukte steeds net niet.

Een wedstrijd met veel leerpunten, voetballend een goede 2de helft waardoor we met veel optimisme naar de wedstrijd volgenden week tegen Driebergen kijken.