Vrouwen, VR1, 3e klasse B

18 november 2017 15:00

Scheidsrechter

Leo Bregman

De vrouwen van SKV hadden een moeilijke wedstrijd tegen Delta Sport op Sportpark de Zoom. De eerste helft kwamen de vrouwen niet in hun spel wat resulteerde in een 1-0 achterstand in de 30ste minuut. Gelukkig kwam SKV binnen 5 minuten terug op 1-1 door een afstandschot van Jennifer Vermeer.
De 2de helft ging duidelijk beter. Er werd hard gewerkt en beter gevoeltbald en helaas werd dit net niet omgezet in een voorsprong. Goeie kans voor Jennifer en Iris Robbers werden net niet afgemaakt. Daar tegenover stonden ook enkele goeie reddingen van Elvira Tenback en een sterke ingreep van Iris van Kan op een counter van Delta Sport wat bepaalde dat de eindstand 1-1 bleef