Vrouwen, VR1, 3e klasse B

28 oktober 2017 14:35

Onbekend

Opstelling SKV VR1

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen Hercules VR2 op het programma. Om half 3 werd er afgetrapt. De dames van SKV beginnen goed en fel en dat resulteert al snel in een doelpunt van Iris van Eijkern. We blijven hierna goed voetballen, maar we moeten ook oppassen voor de aanvallen van Hercules VR2. Gelukkig weet Noortje uit een corner van Iris Robbers het doel te vinden, waardoor de stand op 0-2 komt te staan. Met deze stand gaan we de rust in.

Na de rust hebben we het moeilijk en we weten elkaar minder goed te vinden. Hercules VR2 weet de 1-2 te maken. Hoewel we ons hierdoor niet uit het veld laten slaan lukt het ons niet om beter te gaan voetballen. Er komen ook nog wel kansen voor ons, maar het lukt niet om de bal goed voor de voeten van een speelster van ons te krijgen. Helaas weet Hercules ook de gelijkmaker te maken. De wedstrijd eindigt hierdoor in 2-2.

Hoewel we van de 0 af zijn en ons eerste puntje meenemen naar Wageningen had er, vooral in de eerste helft, misschien wel meer ingezeten. Toch gaan we met een positief gevoel naar huis, omdat we hard gewerkt hebben en vertrouwen hebben getankt voor de volgende wedstrijden!