1 - 6

ZVV '56 VR1

Vrouwen, VR1, 3e klasse B

14 oktober 2017 15:00

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen ZVV '56 op het programma. Met een lekker zonnetje konden de meiden om 15:00 aftrappen op de Zoom.

De eerste helft houden de dames van SKV goed stand. ZVV '56 voert de druk af en toe aardig op, maar de verdediging weet de aanvallen goed te pareren. SKV krijgt zelfs wat kansjes, maar helaas worden deze niet afgemaakt. Met een stand van 0-0 wordt de rust bereikt.

De tweede helft voert ZVV '56 de druk nog wat meer op. SKV wordt slordig en er vallen teveel ruimtes. Dat resulteert in het eerste doelpunt voor ZVV '56. De dames van SKV balen maar geven niet op. Er wordt een flinke strijd geleverd met het is niet genoeg om ook de 2-0 te voorkomen. Dan is ZVV '56 los en de doelpunten vliegen ons om de oren. Een doelpunt van onze zijde heeft geen effect meer. De wedstrijd eindigt in een stand van 1-6.

Helaas stappen de dames van SKV weer met 0 punten en groot aantal tegen doelpunten van het veld. Na een goede eerste helft waarin we het een goede ploeg als ZVV '56 toch behoorlijk moeilijk kunnen maken, weten we dit niet vol te houden in de tweede helft. We gaan ons de komende 2 weken nu herpakken om in de wedstrijd tegen Hercules de eerste punten te kunnen pakken!

Na de wedstrijd werden de dames nog verrast met een heel mooie collage als aandenken aan ons succesvolle seizoen van vorig jaar. Richard bedankt voor dit mooie cadeau, het heeft een mooi plekje in de kantine gekregen!