3 - 1

SKV VR1

Vrouwen, VR1, 3e klasse B

7 oktober 2017 14:00

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Domstad Majella op het programma. Na een wat chaotische voorbereiding kon de wedstrijd 20 minuten later dan gepland eindelijk beginnen.

De dames van SKV kwamen al snel op voorsprong. Via een goede aanval via Renee op rechts kwam de bal bij Jennifer terecht, die de bal in de hoek kon schuiven. De druk van de dames van Domstad Majella werd hierna opgevoerd, maar de SKV verdediging hield goed stand. Waardoor we met een 1-0 voorsprong de rust in gingen.

De tweede helft bleef chaotisch van onze kant. We kwamen niet lekker aan voetballen toe en als we de bal dan eindelijk hadden waren we hem snel weer kwijt. Toch kregen we nog wat kansen die helaas niet in het doel terecht kwamen. Helaas maakte Domstad Majella de gelijkmaker.

We lieten ons echter niet uit het veld slaan en bleven weer op zoek naar de voorsprong. De duels werden wat feller, maar de scheids ging daar goed mee om. Na een duel in onze zestien tussen Maartje en haar tegenstander floot de scheidsrechter voor een penalty. Terecht of niet, doel was voor Elvira om de penalty te stoppen. En dat deed onze penalty killer!

Hierdoor konden we blijven hopen. Maar helaas schoot Domstad Majella de 2-1 erin. We bleven het nog proberen, maar toen de 3-1 er ook werd in geschoten was het weer duidelijk dat we geen punten mee gingen nemen naar Wageningen.

Helaas is het ons weer niet gelukt om punten te pakken. Wel al een beter resultaat dan de voorgaande wedstrijden. Hopelijk zetten we deze lijn door zodat we binnenkort onze eerste punten kunnen pakken!

Eric weer bedankt voor je foto's in de regen!