SKV-2 herstelt zich knap en pakt eclatante uitoverwinning op Terschuurse Boys 1-6!

Terschuurse Boys 2

1 - 6

SKV 2

Mannen, 2, 2e klasse A

24 maart 2018 12:00

Vandaag ging SKV-2 op bezoek bij het laaggeklasseerde Terschuurse Boys-2 en pakt uiteindelijk de grootste overwinning van het seizoen 1-6.

De ploeg begon matig aan de wedstrijd en kwam door een zondagschot in de 10e minuut al met 1-0 achter. Snel werd SKV terug in de wedstrijd geholpen door geklungel van Terschuur 1-1 en vlak voor rust nogmaals 1-2. Doelpuntenmakers Sem Dijkema en Björn Wolbert.
Na rust kwam SKV veel beter voor de dag en ging het na een aantal omzettingen een stuk beter voetballen. De ene aanval was nog mooier dan de ander. Nadat Ikenna Onwuka een aantal keer pech had (o.a. bal op de paal) in de afronding ging het ineens snel en liep SKV door Isaak Kasozi, Niels Spijker en invaller Björn Molenmaker (2x) uit naar 1-6.
Wanneer SKV het laatste kwartier zorgvuldiger en vanuit de organisatie was blijven spelen hadden er nog meer doelpunten gemaakt kunnen worden.
Al met al een mooie eclatante uitoverwinning en blijft SKV-2 na dit weekend ook trotse koploper in de reserve 2e klasse -A.
Op 7 april staat de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter DUNO op het programma dat eerder een punt pakte op de ploeg van Van Maanen en Tersteeg....van onderschatting kan dus geen sprake zijn!!!