Competitie

Mannen, 1, 3e klasse A

24 maart 2018 15:00

Onbekend

Op voorhand was het vandaag een wedstrijd die SKV 'gewoon' moest winnen. Zelf staan de blauwhemden in de middenmoot en de Nijmeegse tegenstander bungelt onderaan de ranglijst. Kansen op punten zeker, werken aan het doelsaldo wellicht ook.

Het werd ook een makkelijke wedstrijd voor SKV. Al vrij snel was duidelijk dat de Wageningers meer kwaliteit in de ploeg hadden en tegenstander UNI vv kon amper voor gevaar zorgen. Na 31 minuten spelen werd het dan ook terecht 1-0, dankzij een treffer van Bart Silvius. De voorsprong werd een handvol minuten later verdubbeld naar 2-0. Ralph Brugman was bij een hoekschop mee naar voren gekomen en kopte de bal achter de doelman van de rood-zwarten. Voor rust werd het ook nog 3-0 na weer een goed doelpunt van spits Bart Silvius.

Natuurlijk was er tevredenheid alom bij SKV in de rust. Niet alleen was het de betere van de twee ploegen op het veld, dit krachtverschil werd ook omgezet in doelpunten. Dit moest na rust zo verder gaan.

Het moet gezegd: Het spel in de tweede helft was wat minder dan voor rust, maar nog steeds was het alleen SKV dat voor serieus gevaar kon zorgen. Toch duurde het nog wel even voordat de vierde treffer kon worden genoteerd. Maar, het was wel een fraaie: SKV kreeg een vrije trap op ongeveer 20 meter van het doel van UNI vv. Vrije trappen-specialist Ismael Antonio eiste de bal op en niet onterecht, want met een fraai schot recht door het midden, maar over de goalie van UNI vv heen bezorgde hij de blauwhemden in de 62e minuut een 4-0 voorsprong. Hiermee was de wedstrijd nog niet voorbij, maar pas een paar minuten voor tijd scoorde SKV zijn vijfde. Met een knappe actie in de 'zestien' van UNI vv sneed Ludo Oosting richting het doel van de Nijmegenaren. De doelman kwam nog wel uit, maar met een subtiel schot tikte Ludo de bal in het doel en bepaalde zo de eindstand op 5-0.

Opstelling SKV:
Doel: Gijs Vossen
Verdediging: Max Notermans, Ralph Brugman (61. Rick Stroecken), Luc Dolphijn
Middenveld: Tijmen Remijnse, Emilj Astamirov, Jente van Leeuwe, Frank Gerritsen (61. Oscar van Mierlo)
Aanval: Ludo Oosting, Ismael Antonio, Bart Silvius (52. Tijmen van Oostenbrugge)