2 - 2

Mannen, 1, 3e klasse A

17 maart 2018 15:00

Op een zeer koud sportpark in Dieren speelde SKV 1 gelijk tegen VV Dieren.
Grote delen van de wedstrijd was de ploeg beter dan de tegenstander en het kwam dan ook verdiend op 0-1 door Bart Silvius. Door slecht verdedigen bij een hoekschop kon Dieren weer op gelijke hoogte komen: 1-1 bij de rust.
Na de rust, met de wind in de rug, ging SKV op zoek naar de voorsprong. Niet goed 'staan' bij een counter zorgde echter voor een 2-1 achterstand. Daarna nog twee counters die door Gijs Vossen goed werden gekeerd.
Uiteindelijk zorgde de ingevallen Tijmen van Oostenbrugge voor de verdiende 2-2 eindstand. Vervelend was nog de hersenschudding die Denzel Weibolt in de slotminuut opliep na een ongelukkige val.