SKV schiet uit de startblokken: 4-1 winst

4 - 1

Zelos 1

Mannen, 1, 3e klasse A

27 januari 2018 15:00

De eerste seizoenshelft had niet echt gebracht waarop vooraf werd gehoopt. In plaats van een mooie plek in het linkerrijtje, stonden de blauwhemden slechts op een ietwat teleurstellende 9e plek. Dat kan en moet toch wel beter kunnen…

Getuige de ruime overwinning op Zelos vanmiddag heeft SKV de winterstop goed besteed. In het maandje zonder competitieverplichtingen speelde het team twee oefenwedstrijden. De eerste tegen AFC Ajax-2. Tegen de sterke Amsterdammers (na een half uur stond het 0-3...) deed SKV lange tijd goed mee, met een 2-3 stand tot tien minuten voor tijd. Uiteindelijk werd er toch nog ruim verloren en werd het 2-5. Het andere oefenduel was tegen Hoevelaken en tegen dit team werd een 0-0 gelijkspel behaald.

Na de wedstrijden, en een weekendje weg, was het tijd voor de herstart van de competitie. Tegen Zelos had SKV al vrij snel de touwtjes stevig in handen en in de 23e minuut maakte Ludo Oosting, na goed voorbereidend werk van Jente van Leeuwen, de 1-0. Negen minuten later verdubbelden de blauwhemden de voorsprong. Met een goed schot zorgde spits Ismael Antonio ervoor dat SKV met een goed gevoel de rust in kon gaan.

Ook na rust was SKV het sterkere team. Natuurlijk moesten de Wageningers wel blijven oppassen voor de acties van Zelos over de flanken, maar defensief stonden de blauwhemden deze middag goed en werd het gevaar van het oranje-team altijd tijdig onschadelijk gemaakt. Zelf bleef SKV ook voor de aanval kiezen en in de 58e minuut maakte Ismael Antonio, op aangeven van Tijmen Remijnse de 3-0.

De wedstrijd was nu wel zo goed als beslist, maar de spanning kwam er zo’n tien minuten voor tijd weer enigszins in toen de bezoekers uit Zelhem – randje buitenspel – de 3-1 maakte. Gelukkig maakte Ismael Antonio, na weer een knappe actie van Tijmen Remijnse (hij speelde ter hoogte van de achterlijn twee tegenstanders uit, waarna hij de bal passte naar Ismael) de 4-1.