Competitie

Mannen, 1, 3e klasse A

4 november 2017 15:00

Onbekend

Na de goede overwinning op Dieren was er goede hoop op weer een driepunter. Dramatisch beginnen en niet opletten bij twee standaardsituaties en SKV stond na 20 min met 2-0 achter. Daar stelden de blauwhemden niet meer dan 1 kans tegenover. Tijmen wist vanaf 5 meter het net niet te vinden.

Na een donderspeech in de rust een getergd SKV dat er alles aan deed om het duel om te draaien. In een 3-3-4 opstelling kwamen er kansen. 10 minuten voor tijd scoorde Ismael uit een vrije trap de aansluitingstreffer. Vlak daarna goed doorgaan van Ismael op de keeper, die de bal tegen Ismael aanschoot. De bal rolde over de lijn, maar de arrogant fluitende scheidsrechter had hands gezien. Geen 2-2.

Vlak daarna een counter van Advendo en de bal kwam voor de voeten van de spits die vanuit 2 meter buitenspel de 3-1 wist te maken. Vlaggen van Edward mocht niet baten, omdat de scheidsrechter er vanaf 20 meter beter zicht op had. Geldig doelpunt en een 3-1 nederlaag. Het zat vandaag niet mee. Maar SKV zal moeten beseffen dat ploegen tot de tanden toe bewapend de strijd aangaan. Als je dan zelf niet scherp begint dan krijg je het lastig. Laten we hopen dat deze les is aangekomen. Dinsdag voor de beker naar OVC'85.

Opstelling SKV

Doel: Gijs Vossen
Verdediging: Oscar van Mierlo (Bart Silvius), Rick Stroecken, Max Notermans, Frank Gerritsen (Luc Dolphijn)
Middenveld: Jente van Leeuwe, Tijmen Remijnse, Ludo Oosting, Nando Kersten
Aanval: Arjen Okma (Berry van de Poll), Ismael Antonio