2 - 1

v.v. Dieren 1

Mannen, 1, 3e klasse A

28 oktober 2017 15:00

SKV speelde een goede wedstrijd tegen Dieren. Ondanks een licht veldoverwicht, werd de rust echter bereikt met een 0-0 stand. Gelukkig wist Nando Kersten vlak na rust het net wel te vinden. Met een sterke solo vanaf links door het strafschopgebied en de doelman op het verkeerde been zettend, maakte hij de 1-0. Tien minuten later (68e minuut) werd het 2-0. Met een gemikt schot schoot Ismael Antonio de bal - buiten bereik van de keeper - tegen de touwen.

Ondanks de 2-0 voorsprong halverwege de tweede helft werd het toch nog spannend. Dieren maakte de 2-1 en ging natuurlijk op jacht naar de gelijkmaker. De bezoekers waren er nog een keer dichtbij, maar keeper Gijs Vossen hield de bal nog net voordat hij helemaal de lijn was gepasseerd uit zijn doel. Hierdoor bleef het 2-1 en won SKV de wedstrijd.