Competitie

Mannen, 1, 3e klasse A

14 oktober 2017 14:00

Onbekend

Door een 1-0 nederlaag tegen VRC uit Veenendaal blijven de mannen van Kevin van Veen op 4 punten steken. Een benutte strafschop vlak voor de rust was funest.

SKV had in de eerste helft een licht veldoverwicht maar echte grote kansen kreeg het niet. Het was oppassen geblazen voor de behendige voorhoede van de tegenstanders. Frank Gerritsen had zijn handen vol aan de rappe rechtsbuiten. Vlak voor rust moest hij weer vol aan de bak en dat ging volgens de warrig fluitende scheidsrechter niet volgens de regels dus een strafschop en een tweede gele kaart. 1-0 en met 10 man verder.

In de rust legde Kevin van Veen de manschappen uit wat de bedoeling was in de tweede helft. Compact blijven en loeren op een counter. Dat plan pakte goed uit. VRC leunde achterover en SKV kreeg een paar mogelijkheden. En had minimaal 1 strafschop moeten krijgen. Helaas kregen ze die niet. VRC kreeg steeds meer ruimte omdat SKV op het laatst ook nog 1 op 1 ging spelen achterin. Helaas zonder succes. Na afloop teleurstelling in de kleedkamer omdat er wederom meer in had gezeten.