Candia '66 1

0 - 0

Mannen, 1, 3e klasse A

30 september 2017 14:30

SKV was in de eerste helft duidelijk de sterkere ploeg op het veld. Door de tegenstander snel onder druk te zetten én te houden had de thuisploeg het moeilijk. Kansen kreeg het team van trainer Kevin van Veen dan ook, maar keer op keer werden ze gemist. Het dichtste bij een treffer kwam Ismael Antonio, maar zijn schot van rand zestienmetergebied belandde op de paal.

Na rust was het de bedoeling dat SKV door zou gaan waarmee het voor rust bezig was: druk zetten en kansen krijgen. Dit lukte niet. Het was in de tweede helft juist Candia'66 dat voor het meeste gevaar zorgde. De ploeg uit Rhenen kreeg een paar kansjes, maar trof telkens keeper Gijs Vossen op zijn pad. Ook kwam SKV een keer goed weg toen de scheidsrechter in een val binnen het strafschopgebied niks zag en de thuisploeg (Candia'66) dus geen  penalty gaf. Candia'66 en SKV deelden dus de punten: 0-0.

Opstelling SKV
  • Doel: Gijs Vossen
  • Verdediging: Oscar van Mierlo, Rick Stroecken, Luc Dolphijn, Frank Gerritsen (Reint Fischer)
  • Middenveld: Max Notermans, Ludo Oosting, Jente van Leeuwe, Tijmen Remijnse
  • Aanval: Ismael Antonio, Berry van de Poll (Arjen Okma)