Competitie

Mannen, 1, 3e klasse A

23 september 2017 15:00

Onbekend

Na een mooi begin van het seizoen - de poulefase van het bekertoernooi werd als winnaar afgesloten, zodat de 1e ronde van de knock-out fase werd bereikt - begon voor SKV de competitie met een thuiswedstrijd tegen het zaterdagteam van de Treffers (Groesbeek).

Al vrij snel was duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden. Natuurlijk werden er wel wat kansjes door SKV gecreëerd, maar de tegenstander was gevaarlijker. Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers ook op een 0-1 voorsprong. Na rust was er een vrijwel identiek beeld, met ook nu een (iets) sterker de Treffers. Toch bleef het lang spannend, want pas vlak voor tijd werd de wedstrijd beslist door de 0-2 van de bezoekers.

Opstelling SKV
  • Doel: Gijs Vossen
  • Verdediging: Ludo Oosting, Max Notermans, Luc Dolphijn, Frank Gerritsen (Berry van de Poll)
  • Middenveld: Oscar van Mierlo, Jente van Leeuwe, Bart Silvius, Tijmen Remijnse
  • Aanval: Ismael Antonio, Arjen Okma (Reint Fischer)