Jo17-1 speelt niet goed maar wint toch 2-0 van Margriet Oss

Competitie

Onder 17, JO17-1, 4e divisie E

17 februari 2018 12:30

Onbekend

Margriet had vorige week gewonnen van Union en dus waren de mannen gewaarschuwd. Fel beginnen en snel 1-0 maken was het devies. De jongens wilde vandaag wel maar het tempo was te laag waardoor Margriet gemakkelijk overeind bleef. In de eerste 35 minuten wel 3 mogelijkheden en een bal op de paal maar echte uitgespeelde kansen waren er niet. Na natrappen van de aanvoerder van Margriet speelde SKV ook nog eens tegen 10 man. Vlak voor rust scoorde Ali met zijn linker fantastisch in de kruising. 1-0 bij de rust.

in de rust nog een keertje de zaak doorgenomen. Veld breed houden en via snelle wisseling van kant de 1-1 proberen op te zoeken.  Wel opletten dat de snelle rechtsbuiten niet te veel ruimte zou krijgen. Dus achterin niet de boel openzetten.
SKV speelde een betere tweede helft maar speelde nog steeds te onrustig. Veel balverlies en onnodige acties. Toch raakte men nog een kee paal en lat. In de 65 minuut een keertje een aanval op snelheid en via veel schijven kwam de bal op links bij Lars terecht. Die gaf strak voor op Mike en de 2-0 stond op het bord.  Dat was ook de eindstand.

Slechte wedstrijden moet je ook winnen  maar de komende weken zal het niveau omhoog moeten. Door de andere uitslagen staat SKV nu stevig in de top 6 En is de achterstand op de koploper terug gebracht tot 9 punten. In de 2e periode heeft me   nog de volle score van 12 uit 4. En met de bekerwedstrijd volgende week tegen CSV Apeldoorn  strijden de mannen nog op alle fronten mee.