MO17-1 speelt Fortissimo in 2e helft helemaal zoek

15 - 0

Fortissimo MO17-1

Meisjes onder 17, MO17-1, Groep 1 06

2 september 2017 13:00

Vandaag de 1e echte wedstrijd voor de Beker. Nadat de MO17-1 afgelopen woensdag DOVO Mo17-1 ook helemaal weg speelde (11 –1) onderging Fortissimo hetzelfde lot.

Voor de wedstrijd werd er door Arthur een uitbreide wedstrijdbespreking gehouden en na de bespreking werd er een team foto gemaakt. Dagmare onze leidster maakte tijdens de wedstrijd leuke foto’s waarvan er een aantal op de site zullen worden geplaatst. Sanne was vandaag jarig en dat heeft zij geweten ook want de hele kleedkamer lag vol met slingers.

MO17-1 begon fel aan de wedstrijd en in de 2e minuut maakte Selma de 1 – 0. Hierna nog een paar kansen op de 2 en 3 –0 maar de scherpte ontbrak nog even. Met Bregje als nieuwe spits. Zij moest nog even wennen aan haar nieuwe positie maar in de 2e helft ging het heel goed. Iedereen zette zich voor de 100% in en liep voor elkaar. Na 15 minuten gingen het tempo even uit de wedstrijd en kreeg Fortissimo een paar kansjes. De grootste kans was voor de spits maar gelukkig kon onze keepster Belle de bal met de punt van haar schoen uit het doel houden. Na een mooie aanval werd het 10 minuten voor tijd 2-0 door Sanne. Kort hierna een mooi afstand schot van Sanne 3 – 0.

In de 2e helft begon de MO17-1 weer fel. De ene naar de andere aanval ging richting doel van Fortissimo. De meiden waren “los” er was geen houden meer aan. Hieronder alleen even de doelpuntenmakers. Na deze mooie overwinning voeren wij de poule aan met SDVB op de 2e plaats die 12-0 van Bennekom won.

Woensdag een oefenwedstrijd tegen GVVV MO17-1 aanwezig 18:00 uur en aanvang wedstrijd 19:00 uur