0 - 3

SKV JO17-1JM

Onder 17, JO17-1, Groep 1 39

16 september 2017 12:00

Na 2 overwinningen was de JO17-1 al zo goed als zeker door naar de tweede ronde van de beker. Uit tegen Fortissimo JO17-1 wilde de jongens echter hun ongeslagen voorbereiding graag afsluiten met een derde overwinning.  Zonder de zieke Jimmy en de opnieuw in het gips zittende Brandon maar met aanvulling van Demian uit de JO17-2 starte de jongens zeer fel aan de wedstrijd. Met mooie combinaties in hoog tempo was Fortissimo gedwongen om met man en macht te verdedigen. Het regende kansen en de lange en goede doelman van Fortissimo kreeg heel veel te doen. Youri aan de andere kant kreeg in de eerste helft niet 1 schot op goal. Door net wat foute keuzes te maken in de laatste pass kon Fortissimo met kunst en vliegwerk het doel tot aan de rust schoonhouden.

Na de rust viel er de eerste 10 minuten weinig te genieten. De regen kwam met bakken uit de hemel en de jongens leken daar toch een beetje last van te hebben. Na een klein kwartiertje een dubbele wissel. Asif en Demy kwamen erin. Demy is al bijna een jaar aan het sukkelen met zijn heup en kan nog niet lang spelen zonder weer last te krijgen. Trainen kan ook maar 1 keer per week maar deze invalbeurt zal hij ( en het team) niet snel vergeten.

Na 25 minuten kreeg hij de bal na een goede aanval op links voor zijn voeten en net als in de oefenwedstrijd tegen JO19-2 schoot hij de bal zeer fraai met een boogje over de doelman heen. Weer 5 minuten later een mooie steekbal en beheerst schoof Dem de bal onder de keeper door voor zijn tweede goal. En of dat niet genoeg was scoorde hij ook de derde na goed doorzetten. Een echte en zuivere hattrick voor hem en natuurlijk man of the match.

De voorbereiding zit er op en de ploeg laat zien dat er veel muziek in het elftal zit. In totaal 5 wedstrijden gespeeld alle 5 gewonnen met de doelcijfers van 24 voor en  7 tegen staat er een ploeg die veel scorend vermogen bezit. Eens kijken hoe dat in de competitie zal gaan. 4e divisie met hele sterke tegenstanders. Dat is andere koek dan Fortissimo.