Dovenetellaan 150
6841EE
ARNHEM
tel. 026-3211967

Zaterdag 2 september speelde SKV O23 de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op bezoek bij MASV O23-1. De openingsfase was slordig van de kant van SKV. Na 3 minuten kwam SKV op achterstand door een eigen doelpunt als gevolg van een miscommunicatie in de opbouw. In de 6e minuut werd het 2-0 door een doelpunt vanuit een verre inworp van MASV. Na een kwartier spelen werd het zelfs 3-0 voor MASV, na een te korte terugspeelbal wist de aanvaller van MASV er 3-0 van te maken.

SKV moest beter wilde het deze achterstand nog goedmaken. Dat gebeurde want in de 17e minuut ging Bailey alleen op de keeper af en maakte er 3-1 van. 3 minuten later ging ook Fernando alleen op de keeper af en zo werd het 3-2 van. Nog voor rust werd het 3-3, vanuit de rebound wist Bailey vanaf een meter of 20 de bal in het doel te schuiven. SKV was de bovenliggende partij en was vastberaden om in de 2e helft de wedstrijd te beslissen.

Na rust ging het al snel mis. In de 47e minuut kreeg MASV een penalty door een ongelukkige handsbal. Deze penalty werd benut en zo kwam SKV vlak na rust wéér op achterstand. In minuut 61’ schoot invaller Jasper de 4-4 binnen. 2 minuten later was Jasper weer belangrijk. Hij gaf namelijk de assist op Simon, die de bal op fraaie wijze achter de doelman schoot: 4-5. De O23 voetbalde makkelijk en gaf MASV niet de ruimte om voor de gelijkmaker te gaan. Zo werd het in de 85ste minuut, weer door Jasper, 4-6. De wedstrijd was vanaf dat moment beslist. In de 90ste minuut wist ook Khalid zijn doelpunt mee te pikken. Na een korte dribbel plaatste Khalid de bal verdekt in de korte hoek: 4-7.

Al met al is er veerkracht en goed voetbal getoond en mag SKV O23 de eerste 3 punten van het seizoen mogen bijschrijven.