De Woerd 3
3972KD
DRIEBERGEN-RIJSENBURG
tel. 0343-514064

Op zaterdag 24 september trad SKV aan tegen FC Driebergen. De wedstrijd begon goed voor SKV, na 6 minuten kwam Hein voor de goal terecht en wist hij, met een beetje geluk, de bal binnen te werken. Vervolgens was de eerste helft niet spectaculair. Er eerder weinig kansen gecreëerd aan beide kanten en zo ging SKV de rust in met een 0-1 voorsprong.

De tweede helft was een stuk aantrekkelijker. In minuut 50 kwam Driebergen op gelijke hoogte, 1-1. Direct vanaf de aftrap besloot Simon te schieten. Vanaf de eigen helft viel de bal binnenkant paal binnen. 1-2! 15 minuten voor het einde van de wedstrijd zette Jasper goed druk en wist de bal te onderscheppen en langs de keeper te tikken. 1-3. SKV domineerde de 2e helft en had het betere van het spel. Wel kreeg Driebergen na 80 minuten een penalty. De stand werd met nog 10 minuten te spelen 2-3. 2 minuten later ging Luke alleen op de keeper af. Hij werd onderuit getrokken en zo kreeg SKV een vrije trap op de rand van het 16 meter gebied. Simon ging achter de bal staan en wist de bal met een streep de kruising in te schieten. 2-4!

Al met al een verdiende overwinning voor SKV O23. Volgende week staat de wedstrijd met de koploper DOVO op het programma.