Zoomweg 8
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

Na de spectaculaire overwinning in de laatste wedstrijd, stond SKV vol goede moed tegenover WAVV. De blauwhemden waren vastbesloten om een beter resultaat neer te zetten dan de pijnlijke 7-0 nederlaag eerder dit seizoen. Ondanks de inzet van het team viel het resultaat opnieuw tegen. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende 2-6 overwinning voor de bezoekers, die al in de eerste helft het verschil maakten.

Vanaf het eerste fluitsignaal was WAVV duidelijk de betere partij. Ze waren sneller, feller en domineerden, zonder opvallend goed te spelen, het spel. SKV had het moeilijk met de tegenstander en al snel keek het tegen een 0-2 achterstand aan door een strafschop in de 16e minuut en na makkelijk balverlies in de 20e minuut. Hoewel SKV enige kansen kreeg, waaronder een schot van Bastiaan Nijzink dat net naast ging, was het WAVV dat bleef scoren, waardoor de ruststand, na doelpunten in de 35e en 40e minuut, 0-4 was.

Aan het begin van de tweede helft bracht SKV drie wissels in. Dit zorgde voor iets beter spel van de thuisploeg. Echter, WAVV hoefde natuurlijk niet veel meer te doen met hun comfortabele voorsprong. Hoewel SKV door een doelpunt van Achraf El Azzouzi in de 55e minuut nog tot 1-4 wist terug te komen, scoorde WAVV snel weer, met doelpunten in de 61e en 70e minuut. De laatste uit een makkelijk gegeven strafschop. Gelukkig voor SKV was de 2-6 wel het laatste doelpunt van WAVV.

In de slotfase van de wedstrijd kreeg SKV nog een paar kansen, waaronder een hard schot van Gloire Da Rosa dat werd gestopt door de keeper. Uiteindelijk scoorde Bailey Leegwater in de 86e minuut met een kopbal het tweede doelpunt voor SKV, wat de eindstand op 2-6 bracht.