Zoomweg 8
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

SKV is de competitie begonnen met een zuur gelijkspel. Tegen Fortissimo stond het team tot diep in blessuretijd nog op voorsprong, maar uit de laatste aanval maakten de bezoekers uit Ede nog gelijk.

Zo’n vijf minuten na het begin van de wedstrijd zorgde Fortissimo voor het eerste gevaar. Gelukkig liet SKV-doelman Gijs Vossen zien dat hij het keepen zeker nog niet is verleerd en pakte het schot. Na ongeveer een kwartier spelen kwam SKV wat beter in het spel. Met Anouar Haouat aan de bal kreeg het zijn eerste kans, maar zijn schot kwam ‘slechts’ tegen de paal.

Tien minuten later was het wel raak. Een pass van Achraf El Azzouzi kwam via een speler van Fortissimo terecht bij Emilj Astamirov. Emilj bedacht zich geen moment en bracht SKV op een 1-0 voorsprong. Lang genieten van deze voorsprong kon SKV niet, want amper een minuut na deze treffer maakte de tegenstander uit Ede alweer gelijk.

Tot aan het rustsignaal waren er over en weer nog wat (kleine) kansen. Zo kwam Lennart van de Peppel nog een keer gevaarlijk opzetten over rechts, maar ging zijn schot net naast. Ook Fortissimo kwam nog tot wat speldenprikken, maar gescoord werd er in de eerste helft niet meer. Gerust werd er dus met een 1-1 stand.

De eerste tien minuten na rust waren volledig voor SKV. Nog geen minuut na de aftrap van de tweede helft kwamen de blauwhemden al op 2-1. Een sterke actie van Dayriëlo Geutjes werd door hem gevolgd met een knap schot ‘uit de draai’ waarop de keeper van Fortissimo geen antwoord had. In minuut 50 werd het zelfs 3-1. SKV kreeg ter hoogte van de middenlijn een vrije trap. Jente van Leeuwe slingerde de bal hoog voor het doel, waar Lennart van de Peppel hem fraai over de doelman heen in het doel kopte.

SKV leek nu op weg naar een overwinning, maar opeens kwam Fortissimo weer terug in het spel. Iets te makkelijk kon er een lage voorzet gegeven worden, waaruit bij de tweede paal de bal simpel in het doel kon worden getikt. Met nog een half uur te spelen stond het nu 3-2. Fortissimo had door dat er nog wel wat meer te halen viel en drukte SKV terug op eigen helft. SKV had het moeilijk, maar leek de drie punten toch in Wageningen te houden. Leek, want diep, diep in de blessuretijd en uit de laatste aanval van de wedstrijd maakte Fortissimo toch nog gelijk: 3-3.