Zoomweg 8
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

Ondanks een fel gevochten wedstrijd waarin SKV ongelukkig op achterstand kwam, sterk terugvocht maar uiteindelijk slechts een punt pakte, blijkt het gelijkspel tegen CDW niet genoeg voor de blauwhemden om nog kans te maken op handhaving in de 3e klasse.

Gedurende een groot deel van de wedstrijd leek SKV iets sterker dan het bezoekende CDW. Niet dat er heel goed werd gespeeld, maar dat is ook lastig gezien de stand op de ranglijst. De Wageningers creëerden enkele kansen - waaronder een lob van Lukas Boven die het doel net miste, en enkele schoten van afstand - maar slaagden er niet in te scoren. Natuurlijk kreeg ook CDW enkele mogelijkheden, zoals een schot tegen de paal en een één-op-één kans op SKV-doelman Twan Oversteeg, die knap redde. CDW slaagde er dus ook lange tijd niet in te scoren. Tot vlak voor rust, toen een schot doel trof, waardoor de ruststand 0-1 werd.

Direct na rust werd het zelfs 0-2. SKV verloor de bal na de aftrap, slaagde er niet in krachtig genoeg in te grijpen, waardoor CDW te gemakkelijk een tweede doelpunt kon maken uit een snelle aanval over links. SKV, dat punten nodig heeft om degradatie te voorkomen, stond nu voor de zware taak om veel te gaan scoren. De spelers zetten een tandje bij en al snel zorgde Lennart van de Peppel in de 56e minuut met een rake voorzet/lob voor de 1-2. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten; in de 68e minuut werkte Tijmen Remijnse van dichtbij een halfhoge voorzet binnen, nadat een afgeslagen hoekschop opnieuw was ingebracht, waardoor het 2-2 stond.

In de laatste 25 minuten deed SKV er alles aan om de winnende treffer te maken, maar helaas slaagde het team er niet meer in te scoren. De wedstrijd eindigde in een toch wel teleurstellend 2-2 gelijkspel. Hierdoor staat, met nog 3 duels te gaan, degradatie voor SKV vast.