6708NZ
WAGENINGEN
tel. 0317-410667

Tot nu toe wil het in de competitie nog niet lukken met SKV. Weliswaar werd er 4 keer gelijkgespeeld, maar winnen deden de blauwhemden nog niet. Ook tegen WAVV gebeurde dit niet. Sterker nog: Het duel werd voor SKV een complete afgang.

Ondanks de hevige regenval en een drijfnat veld besloot de scheidsrechter dat het veld (echt gras!) toch goed genoeg was om erop te spelen. Zodoende namen beide Wageningse teams het tegen elkaar op, op een spekglad veld. Al snel bleek WAVV hier het beste mee om te kunnen gaan. In de 3e minuut maakten de gastheren  uit een strafschop de 1-0, gevolgd in de 11e minuut door de 2-0. Toen in de 18e minuut de 3-0 op het scorebord prijkte, was wel duidelijk: Vandaag gaat het een hele, hele lastige middag worden voor SKV...

Nog moeilijker werd het toen Rens Minor - na een ongelukkige actie, vanwege het veel te gladde veld -  in de 23e minuut zijn tweede gele en dus de rode kaart kreeg voorgehouden. SKV moest nu verder met tien man en dat met nog meer dan een uur te spelen. Voor rust maakte het veel sterkere WAVV hier gretig gebruik van. In de 25e en de 45e minuut scoorde het nogmaals, zodat de ruststand 5-0 was.

Na rust was het voor SKV te hopen dat de schade nog enigszins beperkt zou blijven. Gelukkig bleef het dit ook. Weliswaar maakte WAVV in de 63e minuut de 6-0 en in de 83e minuut de 7-0, maar daar bleef het bij. SKV ging dus keihard onderuit en er zal volgende week een stuk beter voor de dag moeten komen om eindelijk eens meerdere punten aan een wedstrijd over te houden.