Sportparkweg 8
6717LD
EDE GLD
tel. 0318-632408

In een doelpuntrijke wedstrijd heeft SKV, onnodig ruim, verloren van Fortissimo. Na een gelijke stand bij het rustsignaal, wist de thuisploeg SKV nog te verslaan met 5-1.

Vanaf het eerste fluitsignaal was Fortissimo de eerste 40 minuten van de eerste helft de sterkere ploeg. Ze creëerden meerdere goede kansen en wisten al vroeg (in de 5e minuut) het net te vinden. De thuisploeg leek hun voorsprong in de 40e minuut te verdubbelen, maar de aanvaller stond randje buitenspel, zodat het doelpunt werd afgekeurd. Niet lang na deze aanval van Fortissimo kwam SKV terug in de wedstrijd met een schitterend afstandsschot van Panos Shehaj. Zijn schot zeilde over de keeper heen en leverde de gelijkmaker op. De teams gingen dus met een 1-1 stand de rust in.

Na de rust kwam SKV sterker uit de startblokken. De blauwhemden slaagden er echter niet in om goede kansen te creëren. Het tij keerde in de 68e minuut toen Fortissimo uit een rommelige situatie de voorsprong met een klutsbal heroverde. Vanaf deze 2-1 leek bijna elke aanval van Fortissimo in een doelpunt te eindigen. In de 74e minuut werd het 3-1 na een doelgerichte aanval, gevolgd door het vierde doelpunt in de 81e minuut. Fortissimo bepaalde in de 87e minuut de eindstand op 5-1.