6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

Nu SKV weet dat het degradatie niet meer kan afwenden, heeft het nog wel 3 duels te spelen. In deze duels staat er weinig meer op het spel, behalve het seizoen met een enigszins goed gevoel afsluiten. Het eerste van deze duels was gelijk een – op papier – erg lastige. Gespeeld moest er namelijk worden tegen de koploper: Renswoude.

SKV begon met een goed doordacht strijdplan aan de wedstrijd. Dit kon echter niet voorkomen dat Renswoude al binnen twee minuten de score uit een snelle aanval opende. Gelukkig liet SKV nu niet meteen de moed al zakken, want nog binnen er 5 minuten gespeeld waren, maakte Lennart van de Peppel uit een strafschop de gelijkmaker. Deze penalty hadden de blauwhemden gekregen nadat Achraf El Azzouzi, na een diepe pass van Bastiaan Nijzink, binnen het strafschopgebied tegen de vlakte werd gewerkt. Zo stond het dus snel weer gelijk. Helaas kwam Renswoude hierna ook weer snel op voorsprong en stond het na tien minuten spelen 1-2.

Na de tweede treffer van Renswoude liet SKV nog steeds zien dat het zich deze wedstrijd zeker niet gemakkelijk gewonnen wilde geven. Het team van trainer Behrouz Moghaddasi, geassisteerd door Alex van Hunen, speelde goed, gedreven, was zeker niet veel minder dan de koploper, en kreeg nog een aantal kansen om de tussenstand weer in evenwicht te brengen. Helaas werden deze kansen gemist. Renswoude was natuurlijk ook wel zo af-en-toe gevaarlijk en in de 31e minuut maakten de bezoekers de 1-3. Op slag van rust kreeg SKV dé mogelijkheid om wat terug te doen, maar helaas voor de Wageningers werd de strafschop, dit keer geschoten door Tjalling Kamerman, tegengehouden door de keeper.

Na rust gebeurde er niet gek veel meer. Het voetbal van beide ploegen was minder dan voor rust en veel kansen konden er niet meer worden genoteerd. De wedstrijd eindigde daarom in 1-3 voor de (toekomstig kampioen) Renswoude. Positief voor SKV was nog dat Rens Minor en Lukas Wilgenhof voor het eerst in weken / maanden weer konden meedoen.