Verslag wedstrijd SKV O23-1 tegen DOVO O23-1

Zoomweg 4
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

Zaterdag 24 juni speelde SKV O23 de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding, ditmaal tegen VV DOVO O23-1, uitkomend in de 2e divisie.

De eerste 30 minuten van de wedstrijd verliepen stroef, er was sprake van een hoge intensiteit maar er ontstonden weinig tot geen kansen aan beide kanten. Tot de 29ste minuut, een goede vrije trap van Simon stelde Lukas in staat de bal in de verre hoek binnen te koppen. 1-0. In de 39ste minuut trok DOVO de stand weer gelijk. Na een inschattingsfout en een goede individuele actie werd het 1-1. Na de gelijkmaker creëerden beide ploegen nog een aantal kansen. Deze kansen werden niet omgezet in doelpunten waardoor we de rust in gingen met een 1-1 stand.

Na rust werden, mede door een aantal wissels en de hitte, de ruimtes groter. Dit zorgde voor meer spektakel. In de 65ste minuut kwam DOVO op voorsprong door een goed afstandsschot. 1-2. Een kleine 10 minuten later wist DOVO er ook 1-3 van te maken door handig gebruik te maken van een miscommunicatie op het middenveld. In de 83ste minuut wist SKV de spanning terug te brengen. Jasper tikt de bal binnen en brengt een 2-3 tussenstand op het scorebord. DOVO maakte het verschil snel weer 2 door te scoren in minuut 87. 2-4. In de 89ste minuut wist Fernando te profiteren van een slechte inspeelpass van de verdediger van DOVO. Door zijn snelheid goed te benutten en de bal beheerst in de hoek te plaatsen werd het 3-4. Desondanks bleef het hierbij en wordt deze oefenwedstrijd met 3-4 verloren.

@tekst: De spelersraad O23