Zoomweg 4
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

De vierde wedstrijd van het nog altijd prille voetbaljaargang betekende voor SKV een thuisduel tegen VVOP. Tegen VVOP is het altijd lastig, al was ook de ploeg uit Voorthuizen de competitie niet al te sterk begonnen.

De eerste helft waren beide ploegen vrijwel gelijk aan elkaar. Er kon niet echt een beter team worden aangewezen, al kreeg SKV wel de meeste en beste kansen. Zo kon Jermain Lamers een keer alleen op het doel van VVOP afgaan, maar bracht de keeper redding en kreeg later in de eerste helft Bart Silvius nog een goede kans, maar ook dit keer trof het schot geen doel. Aan de andere kant van het veld scoorde VVOP uit de eerste de beste (kleine) kans wel. Uit een hoekschop scoorden de bezoekers met een niet hard, maar wel precies goed geraakte kopbal de 0-1. In blessuretijd kreeg SKV nog een prima kans op de gelijkmaker, maar Jente van Leeuwen schoot de penalty te makkelijk in.

Na rust leek er een heel ander VVOP en een heel ander SKV op het veld te staan. VVOP leek opeens, vanaf de aftrap, een paar klassen beter en SKV zakte qua niveau haast door de ondergrens. Binnen anderhalve minuut had dit al als resultaat dat de 0-2 op het scorebord kwam te staan en nog voordat de wedstrijd 60 minuten oud was, was de stand 0-4 in het voordeel van de makkelijk voetballende bezoekers uit Voorthuizen. Gelukkig voor SKV bleef het hierbij…