1 - 1

DFS sv 1

... (e.d.)

31 augustus 2021 20:00

In een oefenwedstrijd heeft DFS SKV op een gelijkspel gehouden. Vlak voor tijd was het een van de schaarse mogelijkheden van de DFS die tot de gelijkmaker leidde. Dit wel na slecht ingrijpen van het middenveld en verdediging van SKV.

In de eerste helft was SKV bijna niet instaat om een opening te vinden in de defensie van DFS. Toch waren er in de eerste helft nog 5 goede te noteren voor SKV. Het spel was in die eerste helft te traag met te weinig diepgang.

In de tweede helft speelde SKV in een tempo hoger. Wat leidde tot een handvol opgelegde kansen. Terwijl DFS niet verder kwam dan een paar schoten van afstand. Na een van de eerste ballen tussen de palen door DFS was een messcherpe counter van SKV de inleiding tot de 1-0 ( eigen goal). In de laatste 10 minuten van de wedstrijd liet SKV het teveel lopen. Genoeg voor de 1-1 in de laatste minuut.

Een nuttige oefenwedstrijd tegen een extreem verdedigende ploeg. Juist in deze wedstrijden is gedisciplineerd voetbal, hoog baltempo en geduld een must. Juist aan deze elementen schortte het bij SKV.