SKV boekt ruime oefenzege tegen OVC

6 - 2

OVC '85 1

28 augustus 2021 15:00

Tegen de tweedeklasser OVC'85 uit Oosterbeek heeft SKV een ruime oefenzege behaald. Na 90 minuten stond er 6-2 op het scorebord.

De eerste 20 minuten had SKV het lastig tegen OVC. Het 4-4-2 systeem van de gasten leidde tot een onrustig SKV, zonder dat dit echter tot grote kansen leidde voor onze gasten. Na de 1-0 van Berry in de twintigste minuut (assist van Tom) was het SKV dat met flitsend voetbal OVC in de rest van de eerste helft over de knie legde. Ruststand 5-1.

Met de nodige wissels in de rust bij beide ploegen was de tweede helft een stuk minder productief. Alhoewel SKV weer veel kansen creëerde, waaronder een penalty, wist het in de tweede 45 minuten maar 1x te scoren. Eindstand uiteindelijk 6-2.

Rest na deze zaterdag de vraag was SKV nu zo goed was of OVC zo slecht.