55'
Niels Looijen (penalty)

Groep 2 17

12 september 2020 9:30

Een spannende wedstrijd vandaag, een gelijkspel of overwinning is genoeg om door te gaan in de beker.

SKV begon aardig aan de wedstrijd met direct een grote kans voor Wouter, tweemaal was het de keeper die een goede redding wist te maken.

Na een kwartier veranderde het wedstrijd beeld. Lunteren startte een fysieke strijd waar SKV het erg lastig mee had. Sem moest dan ook na een goede aanval van Lunteren de bal van de lijn afhalen!

De eerste 15 minuten waren voor SKV, de 2e voor Lunteren. We gingen dan ook rusten met een 0-0 stand.

Direct uit de aftrap wist SKV een mooie aanval te creëeren met uiteindelijk een schot op de lat van Sam. 5 minuten later lag de bal in het netje, maar wel in de verkeerde. Lunteren wist na een goede aanval de score te openen, 1-0.

Niet veel later zorgde Sem er voor dat die score niet verdubbeld werd nadat de spits Dilan al voorbij was. Eindelijk was dit dan een eye-opener. SKV, dat een moeilijke wedstrijd had, wist na een goede pass van Simon op Wouter te scoren. Vanaf 16 meter haalde Wouter uit met zijn linker! Een ontlading volgt en SKV ziet kansen om er over heen te gaan. (1-1)

Nog geen 3 minuten later is het Niels die met een actie over de achterlijn, Harm weet te vinden die met een laag schot de keeper weet te verslaan. (1-2)

De spelers van VV Lunteren lagen verslagen op de grond waar tegelijkertijd de vreugde aan de kant van SKV was.

De 1-3 volge snel, een verkeerde bal van de keeper van Lunteren kwam in de voeten bij Harm. Hij bedacht zich geen moment en schoot van 30 meter de bal via de lat en paal de goal in. GE-WEL-DIG!! (1-3)

Het slotakkoord kwam van de voet van Niels. Yusuf werd in de 16 onderuit gehaald en versierde daarmee een penalty. Niels schoot de bal goed in, de keeper koos de goede hoek maar het schot was hem te machtig. (1-4)

Niet veel later floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd! Het bleef nog lang onrustig op het hoofdveld van Lunteren waarbij de mannen van SKV de supporters bedanken en nog een buikschuiver maakte! (zie foto's)