SKV wint oefenduel tegen Otterlo

Otterlo 1

0 - 1

3 september 2019 20:30

Op dinsdagavond heeft SKV het oefenduel in en tegen Otterlo gewonnen met 0-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd besliste Donovan Rijlaarsdam met een werkelijk schitterrend doelpunt deze voor beide teams nuttige oefenwedstrijd.

Op het prachtige sportpark van Otterlo begon SKV wat aarzelend aan de wedstrijd. De fysieke en sterke tegenstander gaf gelijk vol gas en dook een aantal malen gevaarlijk op voor Dennis. Maar na een kleine 10 minuten was SKV wakker en kreeg het grip op de wedstrijd. Het goede voetbal van de rest van de eerste helft leidde tot een aantal kleine mogelijkheden, maar voor de grootste kans was een vrije trap nodig van Jeroen. Maar door een uitstekende redding van de Otterlo doelman gingen we rusten met de bekende brilstand.

Met een 4-tal wissels was het spelbeeld in de tweede helft vrijwel gelijk. SKV was de bovenliggende partij en Otterlo kwam maar sporadisch in de buurt van onze 16. De aanvallen van SKV misten echter het laatste raffinement waardoor de wedstrijd afstevende naar een 0-0. Mede omdat de krachten bij zowel SKV als Otterlo na een wedstrijd op een hoog tempo naar het einde wat wegvloeiden. Maar het mooiste werd tot het laatst bewaard. Na een goede ingreep op de middenlijn van Sjoerd, kreeg Donavan tussen twee Otterlo spelers de bal; deze twee werden vervolgens op magistrale wijze het bos ingestuurd, waarna Donovan een rush begon op weg naar het Otterlo doel. Tijdens deze rush ontdeed hij zich nogmaals van twee tegenstanders en dook vervolgens alleen op voor de Otterlo doelman, met een simpele schuiver liet hij deze kansloos, 0-1. Voor de ouderen onder ons, een actie met Rob Rensenbrink-achtige trekjes.

Na deze nuttige oefenwedstrijd wacht zaterdag aanstaande de tweede wedstrijd voor de beker. Om 15.00 uur trappen we op de Zoom af tegen Kesteren. Tot zaterdag.