1 - 1

Ludo Oosting (schot)

3e klasse B

7 maart 2020 14:30

In de derde klasse B is de derby tussen Advendo’57 en SKV in een gelijkspel geëindigde: 1-1. Gezien de verhoudingen een meer dan terechte uitslag. Het duel op sportpark Allemanskamp in Ederveen wilde maar niet op gang. Vooral voor rust deed het duel pijn aan de ogen. Het werd in de tweede helft iets beter.

Bart Silvius loste na een klein uur het allereerste schot op goal. De inzet verdween net naast de goal. Twintig minuten voor tijd kopte Mark van Kessel de thuisploeg op voorsprong. De winst glipte de Ederveners in de slotfase door de handen. Niet voor het eerst dit seizoen. Gerben Overeem kreeg bij het uitverdedigen ruzie met de bal. Ludo Oosting ontfutselde hem de bal en had de hoek voor het uitzoeken: 1-1. De Wageningers hadden nog kansen op de volle buit, maar er werd niet meer gescoord.

Bron: de Gelderlander