SKV brengt koploper nederlaag toe (met foto's)

Zwart Wit '63 1

Bart Silvius (schot)

3e klasse B

15 februari 2020 15:00

Door op eigen veld met 2-1 te winnen van koploper Zwart Wit ’63 heeft derde klasser SKV drie belangrijke punten kunnen bijschrijven. Bart Silvius zette zijn ploeg binnen tien minuten al op voorsprong. Na de gelijkmaker van Fabian van Panhuis zorgde Silvius met zijn tweede van de middag voor de 2-1 na een half uur spelen.

,,Een overwinning die we hebben afgedwongen door goed te spelen. Zwart Wit 63 had in de tweede helft misschien een punt verdiend maar organisatorisch stond het bij ons erg goed. In de omschakeling hadden wij zelfs nog de derde treffer kunnen maken”, zei een tevreden SKV trainer Marcel van der Hoop.

Tekst: De Gelderlander