Lars Dolphijn (scrimmage)
Bart Silvius (kopbal)

3e klasse B

19 oktober 2019 14:30

SKV is het in de derde klasse B (Oost) dan eindelijk gelukt om de eerste overwinning van het seizoen te boeken. VVOP werd op eigen veld met 2-3 verslagen.

,,Het moest een keer gebeuren. Dit geeft echt een boost, een heerlijk gevoel”, gaf trainer Marcel van de Hoop na afloop aan.

SKV kwam via Lars Dolphijn op voorsprong maar zag die stand na ruim een halfuur binnen twee minuten veranderen in een 2-1 achterstand. ,,Daarna tonen wij mentale weerbaarheid doordat we wisten dat er wat te halen viel.” Bart Silvius kopte in de 65ste minuut de 2-2 binnen na een voorzet van Daniël Engelbrecht en enkele minuten later werd Anne van der Meulen matchwinner door voor de 2-3 te zorgen.

Bron: De Gelderlander