Competitie

3e klasse B

12 oktober 2019 15:00

Onbekend

In een van Stroe kant goed gespeelde eerste helft kwam Stroe op een 0-1 voorsprong. Die voorsprong werd halverwege de tweede helft vergroot naar 0-2, waarna SKV in de 90e minuut via een strafschop de eer redde.

Stroe was in de 7e minuut dicht bij de openingstreffer, maar de vrije trap van Erwin van Essen stuitte via de onderkant van de lat weer het veld in. Na een paar goede reddingen van keeper Dennis van de Berg op schoten van Axel Lensen en Erwin van Essen had laatstgenoemde in de 23e minuut opnieuw pech. Zijn boogbal na een hoekschop belandde op de lat. In de 29e minuut kwam Stroe dik verdiend op voorsprong. Erwin van Essen schoot een vrije trap onhoudbaar in de kruising; 0-1.

Na de rust was de eerste mogelijkheid voor SKV, maar Ludo Oosting schoot over. Stroe pakte de draad weer op en verdubbelde in de 67e minuut de voorsprong. Roy Kruse gooide snel in op Axel Lensen, die liep langs twee verdedigers en tikte de 0-2 binnen. Eerst in de 90e minuut kon SKV de eer redden. Na een overtreding van Sven Brons ging de bal op de stip en benutte Bart Silvius de strafschop;1-2. Door het gelijkspel van Terschuurse Boys is Stroe met de volle buit in vier wedstrijden nu koploper in de derde klasse B.

Bron: Barneveldse krant