3e klasse B

26 oktober 2019 15:00

Onbekend

Rood Wit ging na een 2-0 ruststand kansloos met 4-0 onderuit tegen SKV.

Alleen in het eerste kwartier kon Rood Wit aandringen zonder echt gevaarlijk te worden. Daarna nam SKV het initiatief over en kwam in de 17e minuut door Bart Silvius op een 1-0 voorsprong. In de 22e minuut leek Gijs Boevink een verdedigingsfout te gaan afstraffen, maar oog in oog met doelman René van Hemel schoot hij naast. Nadat Stefan Bos en Johan van den Brink mogelijkheden op de gelijkmaker hadden laten liggen, viel in de 42e minuut de 2-0. René van Hemel werkte een schot van Ludo Oosting nog via de lat uit zijn doel, maar was kansloos op de rebound van Bart Silvius; 2-0.

In de tweede helft bleef SKV de betere ploeg. In de 59e minuut schoot de productieve Bart Silvius uit een vrije trap via de binnenkant van de paal zijn ploeg op 3-0 en was de wedstrijd gelopen. Rood Wit liep achter de feiten aan. SKV behield het initiatief en Jermain Lamers bepaalde in de 85e minuut de eindstand op 4-0.

Bron: Barneveldse Krant