Tom Ooms (schot)
Bart Silvius (schot)

3e klasse B

23 november 2019 14:30

SKV was vanmiddag niet te stoppen door Otterlo. Op het mooie kunstgrasveld liet SKV zien dat het voor niets minder dan een overwinning kwam. Met een mooie 1-5 overwinning kreeg de ploeg van trainer Marcel van der Hoop waar het recht op had.

Binnen de minuut lag de 0-1 al in het netje. Bart stoorde door op de keeper die de bal pardoes in de voeten van Niek schoof. Deze zette direct Tom aan het werk die zijn schot gekeerd zag. Ludo was er echter als de kippen bij om de rebound knap in de touwen te schieten, 0-1. SKV controleerde vanaf dat moment de wedstrijd maar verzuimde door te drukken.

De 1e de beste Otterlo kans, in de 28e minuut, was direct raak. SKV verloor een 1 tegen 1 duel en de slimme Otterlo spits liet keeper Dennis kansloos, 1-1. SKV was even van slag en had even later het geluk van de lat nodig om een achterstand te voorkomen. Daarna pakte SKV de boel weer op en kwam in de 35e minuut , na 2x geel binnen 5 minuten, tegen 10 spelers van Otterlo te staan met als bonus een penalty, na een overtreding op Jermain. Bart liet zich dit buitenkansjes niet ontnemen, 1-2. 3 minuten later was het wederom raak. Een mooie steekbal van Bart zette Tom 1 op 1 met de keeper. Op volle snelheid stifte hij subliem de 1-3 op het scorebord.

Na de rust liet SKV Otterlo komen en verzuimde SKV, door de vele ruimten die door Otterlo werd geboden, de score verder uit te breiden. De uitstekende keeper Dennis zorgde met 2 fantastische reddingen dat de 1-3 gehandhaafd bleef.

Met Anne voor de moegestreden Tom en Robert voor Jeroen kwam er vers bloed binnen de lijnen en kreeg SKV waar het recht op had. De sterk spelend Niek bediende met een mooie steekpass Bart die prachtig wegdraaide bij zijn tegenstander en de keeper kansloos liet. 1 minuut voor tijd was het wederom Bart die de 1-5 eindstand op het scorebord zette. Uit een mooie aanval over veel schijven bediende Anne met een mooie assist Bart op maat.

Een heerlijke overwinning en een prachtige team prestatie in deze krankzinnige competitie, met 8 ploegen op 3 punten van de nieuwe koploper Veenendaal. Laat deze ploeg nu uitgerekend de volgende tegenstander zijn a.s. zaterdag op de Zoom. Een mooie kans voor SKV om bovenin aan te sluiten!