3e klasse B

8 februari 2020 15:00

Scheidsrechter

M. (Maarten) Holtus

Een week na de enerverende wedstrijd tegen AGOVV stond het volgende duel voor SKV op het pogramma: Uit tegen Zeewolde.

SKV begon goed aan de wedstrijd. Er werd verzorgd voetbal gespeeld, echter zonder dat er serieuze kansen uit voortvloeiden. Ook Zeewolde was voor rust zo goed als kansloos, zodat de thee met een 0-0 stand werd gedronken.

Ook de tweede helft begon goed voor SKV. Nog geen minuut na de hervatting kwamen de in het rode reservetenue spelende 'blauwhemden' met een snelle aanval over de rechterflank. Dit werd gevolgd door een strakke voorzet die Lars Dolphijn tegen de touwen werkte. Na de 0-1 bleef SKV sterker dan de thuisploeg en in de 70e minuut leek de 0-2 aanstaande. Aanvaller Tom Ooms haalde verwoestend uit, maar de doelman van de ploeg uit Flevoland tikte de bal met een knappe redding via de lat over het doel. Zo bleef het 0-1 voor SKV.

Ondanks het betere spel wist SKV deze voorsprong niet lang meer vast te houden. In de 79e minuut verkeek keeper Dennis van den Berg zich op een bal, waarna een van de aanvallers van Zeewolde hem eenvoudig in het lege doel kon schieten. Het werd nog erger, want in de 86e minuut verdween een als voorzet bedoelde bal ook in het doel van de 'blauwhemden'. Hierdoor werd het 2-1 en ging de wedstrijd alsnog, op een knullige manier, verloren.