2 - 1

SKV 1

26 januari 2019 14:30

Onbekend

Door de algehele afgelasting van het amateurvoetbal was het in de richting van zaterdag even zoeken naar een oefentegenstander. Temeer daar de kunstgrasvelden op de Zoom, vanwege onduidelijke redenen, niet beschikbaar waren. De tegenstander werd uiteindelijk gevonden in Achterberg, waar al op donderdag de velden sneeuwvrij waren gemaakt.

In een goede eerste helft van SKV-zijde waren, de dit keer in rood gestoken mannen van SKV, duidelijk de bovenliggende partij. Maar het veldoverwicht kon niet worden omgezet in goede kansen, laat staan in doelpunten. Vlak voor rust kregen de Achterbergers nog de beste kans, maar dankzij goed optreden van Youri Looijen gingen we rusten met 0-0.

In het begin van de tweede helft was SKV duidelijk niet bij de les. En stond na nog geen 20 minuten met 2-0 achter. Daarna herpakte SKV zich en was weer de bovenliggende partij. Maar een aantal opgelegde kansen werden niet verzilverd, en was op een aantal momenten te slorig in de einpass. Er was dus ook een onberispelijk ingeschoten penalty in de 80ste minuut van Jente voor nodig om de 2-1 op het scorebord te krijgen. Hier beleef het in het restant van de wedstrijd bij, ondanks een wanhoopsoffensief.

Maar niet alles was mineur deze middag. Want twee spelers uit de JO19 maakten hun officieuze debuut bij het eerste elftal. In de tweede helft werden namelijk Lars Dolpijn en Sjoerd Mostert binnen de lijnen gebracht. Beide jeugdspelers gaven duidelijk hun visitekaartje af tegen de mannelijke tegenstander uit Achterberg. Zowel voor Sjoerd als Lars complimenten voor hun invalbeurt.