GVVV VR1

1 - 9

SKV JO15-3

19 januari 2019 14:15

Vandaag stond alweer de 2e oefenwedstrijd op het programma. Nadat de JO15-3 vorige week SKV JO15-2 kansloos liet (5 – 1) werd vandaag ook GVVV JO15-2 met grote cijfers
verslagen (1 – 9) en blijft de JO15-3 vanaf 1 november 2018 ongeslagen.

Vandaag moesten wij naar Veenendaal waar wij naast het veld voetbalden van de de wedstrijd GVVV –1 – Kozakken Boys 1 (2e divisie). Er hing een gezellige
sfeer op het sportpark en wij konden tijdens onze warming up mee genieten van de muziek die op het hoofdveld werd afgespeeld. Vandaag waren Jasper en Jona afwezig (ziek) en Ivar was naar een damwedstrijd.
Derhalve deden Dylan (Jo15-2) en Wessel (JO17-4) met ons mee. Helaas viel Wessel snel met kramp uit want hij bleek tot mijn verrassing al een volledig wedstrijd te hebben gevoetbald.

Net als vorige week was de afspraak om van achteruit op te bouwen. Het is voor de achterhoede nog steeds wennen maar het ging alweer beter dan de vorige week.
De 1e 25 minuten werd er heel goed voetbal gespeeld. Wij zagen combinaties van achter uit en op het middenveld. Voorin konden de spitsen (Luke en Loeck) goed aangespeeld worden en werd veelvuldig
de buitenspelers opgezocht (Martijn en Dylan). Ezra had eigenlijk de hele wedstrijd niet veel te doen want er kwam bijna niemand door de laatste linie onder aanvoering van onze aanvoerder Sem en Joris.
Onze Sebastiaan liep op het middenveld weer vele kilometers. Abel had een nieuwe plek op het middenveld en deed dit uitstekend en hij maakte zelf 2 doelpunten. Matthijs mocht de laatste tien minuten
ook even linksachter staan en liet zien dat hij ook voor de uitstekend voetballende Bart een concurrent kan zijn. Thom was vandaag een alleskunner omdat hij op diverse posities ingezet kon worden.

De laatste tien minuten van de 1e helft werd het een beetje rommelig. De ballen werden vaak zonder te kijken in de voeten van onze tegenstander gespeeld en was van opbouw ging sprake meer.
De jongens gingen de rust in met een 3 – 0 voorsprong.

De eerste vijf minuten van de 2e helft begon zoals de laatste 10 minuten waren geëindigd. Hierna herpakte de JO15-3 zich en begon de trein te lopen. GVVV werd weer terug gedrongen en er waren
weer mooie combinaties te bewonderen. Martijn en Dylan hielden het veld goed breed waardoor er veel ruimte in het midden ontstond. Hier maakte Luke handig gebruik van en hij scoorde in de
in de 2e helft vier doelpunten.

Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd uiteindelijk toch door GVVV gemaakt door even een onoplettendheid achterin.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen ONA JO15-2 (2e klasse). De wedstrijd begint als de weergoden het toelaten om 10:00 uur

0 – 9 Luke
p.s. onze tegenstander was natuurlijk GVVV JO15 2 en niet GVVV VR1 maar dat was het enige team die ik kon selecteren voor het maken van een losse wedstrijd